Utforskaren

1. Öppna Utforskaren. Klicka på fliken Visa och sedan Alternativ. Klicka på Ändra mapp- och sökalternativ.

2. Välj fliken Visning. Skrolla sedan ner tills du ser Visa alltid ikoner, aldrig miniatyrer. Bocka av rutan och tryck på OK.

3. Gå in i en mapp som innehåller bilder. Lägg nu märke till att ikonen nu har ändrats till en miniatyr av bilden.

Hjälp

Vid frågor eller mindre problem så skicka ett mejl till it.malmo@svenskakyrkan.se med en kort beskrivning av ärendet.

Vid akuta problem så kontaktar du oss via telefon på 040-27 90 50.