Inställningar i Outlook

1. Starta Outlook och välj Arkiv uppe i det vänstra hörnet. Klicka på Kontoinställningar och sedan Ombud. Under Ombud så väljer du Lägg till...

2. Sök efter xbridge.O365SysKonto, markera och klicka på Lägg till->. Välj sedan OK.

3. Kryssa ur rutan "Ombudet får kopior på de mötesrelaterade meddelanden som skickats till mig". Vid "Uppgifter" ändrar du till "Inga behörigheter".

Får du inte upp några bokningar från Aveny?

När  chef / kontaktperson beställer behörighet i bokningssystemet finns där ett val att aktivera denna funktion. Funktionen brukar väljas till de som hanterar kyrkliga händelser som dop, begravning mm. och medarbetare som bokas ofta via Aveny bokning.

För att aktivera funktionen kan ni beställa via behörighetsformuläret. Välj "Aveny Bokning" och markera "Lägg till outlook synkronisering (xBridge)".