1. Välj anteckningen, bilden eller dokumentet som du vill skriva ut. Välj sedan symbolen för delning (längst upp i det högra hörnet)

OBS! Denna symbol finns inte i alla appar.

2. Välj skriv ut.

3. Kontrollera så att skrivaren UniFLOW (Airprint) är vald och att önskade alternativ stämmer. Klicka därefter på Skriv ut.

4. Ange dina inloggningsuppgifter: forefter / lösenord (till knet).

Dessa uppgifter behöver du bara ange en gång.

5. Godkänn säkerhetsvarningen genom att klicka på Fortsätt.

6. Du kan nu hämta din utskrift på valfri skrivare genom att använda ditt taggkort.

Tänk på att du måste vara ansluten till Svenska kyrkans trådlösa nätverk!