1. Starta Outlook och välj Kalender.

2. Välj "Ny avtalad tid".

3. Klicka på "Bjud in deltagare".

4. Välj deltagare och rum:

a) Deltagare väljer du genom att klicka på "Till..." och söka efter Förnamn Efternamn.

b) Rum väljer du genom att klicka på "Rum..." och söka efter Malmö, Plats, Rum

5. Kontrollera tillgänglighet via "Schemaläggningsassistenten"

OBS! Det är viktigt att kontrollera tillgängligheten innan du bokar för att undvika dubbelbokningar.

6. Klicka på "Skicka".

OBS! Du får en bekräftelse via e-post om bokning accepteras eller nekas.

7. Klart