Om du har tagit slut på din surfpott för den nuvarande perioden så kan du beställa en påfyllning här. Din chef får ett mejl och kan då godkänna/avslå din beställning.

Om surfen regelbundet tar slut mitt i månaden så kan chefen beställa ändring av surfvolym.

Vi rekommenderar dock i första hand att man undersöker vad som drar mest surf. Detta gör man genom att gå in på telefonens Inställningar och sedan Mobilnät. När man skrollar ner lite i denna vyn så ser man vilka appar som drar mest surf och hur mycket surf som de använt. Man kan då dra ifrån reläet vid sidan om appen för att stänga av mobilnät, så att appen enbart använder internet om telefonen är kopplad till Wifi.