Du skriver ut till skrivaren som heter 07-MAL-Flyttbar

Fösta gången som du använder skrivaren så behöver du koppla ihop ditt passerkort med skrivaren. Detta gör du genom att lägg ditt passerkort på kortläsaren och logga in med ditt användarnamn och lösenord för ditt användarkonto. Efter att inloggningen har lyckats så är kopplingen klar, och nästa gång behöver du endast använda passerkort.

För att hämta en utskrift lägger du ditt passerkort på kortläsaren. Markera de dokument som du vill vill skriva ut och klicka därefter på "Skriv ut".

Instruktion för att lägga till en skrivare