Via Workspace One Intelligent Hub kan du installera våra  standardprogram och lägga till inställningar.

Instruktioner för dator (pc)

1. Starta Workspace One.

Via Startmenyn söker du efter "Workspace One Intelligent Hub" och öppnar applikationen.

2. Applikationen startar och "Din arbetsyta laddas".

Var 90:e dag kommer du att behöva logga in med dina inloggningsuppgifter.

3. Installera programvara och inställningar.

Bläddra eller sök efter önskad applikation.

Instruktioner för dator (mac)

1. Starta Workspace One.

Sök efter "Workspace One Intelligent Hub" och öppnar applikationen.

2. Applikationen startar och "Din arbetsyta laddas".

Var 90:e dag kommer du att behöva logga in med dina inloggningsuppgifter.

3. Installera programvara och inställningar.

Bläddra eller sök efter önskad applikation.

Instruktioner för telefon/surfplatta (Apple)

1. Starta Hub.

Sök eller blädra efter Hub på din telefon och starta applikationen.

2. Applikationen startar och "Din arbetsyta laddas".

Var 30:e dag kommer du att behöva logga in med dina inloggningsuppgifter.

3. Installera programvara och inställningar.

Bläddra eller sök efter önskad applikation.