1. Öppna Telia Touchpoint+ appen i din telefon.

Appen har installerats automatiskt på din telefon.

2. Första gången som man startar appen så ber den om ditt telefonnummer. Skriv in ditt mobilnummer med landskod, exempel +46709xxxxxx. Klicka sedan på Get activation code.

OBS! Förväxla inte ditt mobilnummer med ditt fastnätsnummer.

Fastnätsnummer = 040-27xxxx.

Mobilnummer = 0709-xxxxxx.

3. Skriv in den aktiveringskod du får via SMS i appen. Klicka sedan på Activate och följ instruktionerna på skärmen.

4. Du är nu igång med appen. Du kan se videon nedan för att utforska funktionerna i appen.