Denna instruktionen är riktad till de som vill ansluta till ett Webex-möte men som inte har bokat systemet i förväg, eller till den som har bokat systemet, men där bokningen inte har synkroniserat till systemet.

1. På touchpanelen så väljer du Samtal.

2. Öppna mötets kalenderbokning i din Outlook. Skrolla ner i mötesinformationen tills du ser Delta från ett videosystem eller -program.

3. På touchpanelen så skriver du in adressen som står i mötesinformationen och trycker på Ring.

4. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att ansluta till mötet. Om du är värd för mötet så hittar du värdnyckeln i din mötesbokning i Outlook genom att klicka på Värdinformation.