1. Stäng ner Outlook och gå till förstoringsglaset längst ner i Aktivitetsfältet.

2. Sök upp och öppna Kontrollpanelen

3. I rullistan "Visa efter:" så ändrar du till Små ikoner. Välj sedan Mail.

4. Välj Visa profiler...

5. Markera profilen/profilerna i listan och välj Ta bort. När listan är tom väljer du OK.

6. Starta Outlook. I rutan för Profilnamn så skriver du in Default. Klicka sedan OK.

7. Om du har loggat in på datorn med din e-postadress så fylls adressen in automatiskt. Klicka då på Anslut och sedan Klar. Du är nu redo att börja använda Outlook.