Revidera dina uppgifter

När du har fått ditt konto så behöver du se till så att dina uppgifter stämmer. Detta gör du via Svenska kyrkans behörighetswebb och väljer Ändra min information. Om allting är som det ska kan du bara klicka på Avbryt. Om du behöver uppdatera information så skriver du in ändringen och klickar på Skicka.

Registrera dig för självåterställning vid glömt lösenord

Gå in på Svenska kyrkans kontohantering och registrera dig för självåterställning vid glömt lösenord. Det är viktigt att göra detta så fort som möjligt så att du snabbt kan komma igång igen om du har glömt ditt lösenord eller om ditt konto har blivit låst.

Ladda upp en bild på dig själv

Följ våra instruktioner för att ladda upp en bild på dig själv.