Appar

Du hittar alla förinstallerade appar på startskärmen.

* Vi tillhandahåller ett verktyg för att installera interna appar utan att ett Apple-ID. Starta appen "Hub" för att se vårt utbud. Önskar du att hämta appar utöver de som vi tillhandahåller internt så behöver du skapa ett personlig Apple-ID och hämta appar från Apple App Store.

Internet

Starta "Safari" via startskärmen.

Länkar till webbaserade system hittar du på intranätets startsida.

E-post, Kalender och Kontakter

Inställningar för e-post, kalender och kontakter är automatiskt konfigurerade, men du kommer att behöva ange ditt lösenord. Starta appen "Outlook" och ange därefter ditt lösenord.

Utskrift

Du kan skriva ut från alla appar som stödjer AirPrint via skrivaren UniFLOW (Airprint).

Telefoni

Du bör tala in ett röstsvar och vi rekommenderar dig att använda appen Telia TouchPoint. I appen så kan du hänvisa din telefon, öppna telefonbok för organisationen, vidarekoppla samtal och hantera eventuella gruppnummer.